Novavera Late Harvest Ayvalık is produced by cold pressing olives grown in our gardens in Ayvalık. The olive oils are harvested with branch shakers within minutes and cold-pressed in Novavera Ayvalık facilities holding the certificates of BRC and ISO 22000.
Free fatty acidity value is at most 0.8%.
Heat measurement is performed at 6 points in all stages transforming from olive to olive oil to keep the paste below 27°C.
The bitterness of Late Harvest olive oil is more insignificant than the early harvest oils.
All products produced in Novavera are stored in a maximum range of 18°C to 20°C in a special air conditioning warehouse.
Characteristic features of Ayvalık Early Harvest Olive Oil are tomatoes, tomato leaves, grass and green fresh herbs.
Storage Conditions
You can store your olive oil in a cool place away from light and damp. Do not pierce the can so that it preserves its freshness in the best possible way.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
NovaVera olarak size daha iyi hizmet verebilmek ve alışveriş deneyiminizi iyileştirmek adına internet sitemizde yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanılmaktadır. Sitemizde kalarak çerezlere izin vermektesiniz.