Produced in a LIMITED NUMBER with the olives harvested on the "First Day" of the 2020-2021 Season.
It has a maximum acidity value of 0.3%.
Cold pressing was mostly performed at 22°C.
It has not been filtered.
It is suitable for raw consumption in the mornings.
It has a delicate taste peculiar to the AYVALIK type of olives and the fruity and medium bitterness that evokes tomato leaves, flowers and green fresh herbs.
500 ml dark bottle with UV filter.
Storage Conditions
You can store your olive oil in a cool place away from light and damp at 18°C or in the refrigerator.
How to Open a Ball Cap?
After opening the bottle by turning the lid of your olive oil bottle, shake the bottle upside down a few times and then hit the bottom with your hand, your oil will pour easily.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
NovaVera olarak size daha iyi hizmet verebilmek ve alışveriş deneyiminizi iyileştirmek adına internet sitemizde yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanılmaktadır. Sitemizde kalarak çerezlere izin vermektesiniz.