Mediterranean chefs have long recognized the power of naturally fermented vinegars to enhance the taste of a multitude of dishes, both as a cooking ingredient and as a seasoning. In addition to their delicious flavor, these vinegars are also rich in healthy prebiotic bacteria that can aid in digestive health.
At Nova Vera, our vinegars are carefully fermented in stainless steel tanks for 6 to 12 months, with no added ingredients. Our collection of fruit vinegars, including apple, grape, quince, and balsamic, offers a delicate balance between tangy acidity and the warm, rich flavors of fruit, making them a versatile addition to any kitchen.
Our quinces are collected carefully during the season, and transformed into vinegar by completing the natural fermentation process in a period of up to 1 year.
How is it used?
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
NovaVera olarak size daha iyi hizmet verebilmek ve alışveriş deneyiminizi iyileştirmek adına internet sitemizde yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanılmaktadır. Sitemizde kalarak çerezlere izin vermektesiniz.