Nova Vera İlk Hasat Trilye, Manisa Salihli'de 600 m yükseklikteki bahçelerimizde yetişen ve hiç zedelenmeden elle hasat edilen Trilye cinsi zeytinlerin soğuk zincirle Ayvalık'a taşınarak BRC ve ISO 22000 belgelerine sahip Nova Vera Ayvalık tesislerinde soğuk sıkım yapılması ile üretilir.
Serbest yağ asitliği değeri ise en çok %0,2'dir.
Zeytinden-zeytinyağına tüm aşamalarda 6 noktada ısı ölçümü yapılarak hamurun 22°C'nin altında tutulması sağlanmaktadır. Erken hasat ve soğuk sıkım işleme prensipleri tam anlamı ile uygulanarak zeytinin meyvesinde doğal olarak çok yüksek oranda bulunan fenolik bileşenlerin en üst düzeyde zeytinyağına geçişini sağlamaktır.
Tattığınız zeytinyağı; tazeliği anımsatmalı ve sizi mutlu hissettirmelidir. Ayrıca bir miktar zeytinyağı ağzınızda iken nefes aldığınızda boğaz ve geniz bölgesinde yakıcılık hissettirmelidir. Alınan bu çimen kokuları, acılık ve yakıcılık; zeytinyağınızın fenolik bileşenlerinden kaynaklanır ve zeytinyağınızın antioksidan kapasitesinin zengin olduğunu gösterir.
Nova Vera'da üretilen tüm ürünler, özel iklimlendirmeli depoda maksimum 18°C - 20°C aralığında muhafaza edilmektedir.
Trilye Erken Hasat Zeytinyağı'nın karakteristik özellikleri taze çimen, enginar, domates yaprağı , roka ve yeşil taze otlardır.
Saklama Koşulları
Zeytinyağınızı, serin, ışık ve rutubet almayan bir ortamda saklayabilirsiniz. Tazeliğini en iyi şekilde koruyabilmesi için tenekeyi delmeyiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
NovaVera olarak size daha iyi hizmet verebilmek ve alışveriş deneyiminizi iyileştirmek adına internet sitemizde yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanılmaktadır. Sitemizde kalarak çerezlere izin vermektesiniz.