Nova Vera Ekonomik Paket 2'li Set
İçerik: Memecik 2 Lt + Ayvalık 2 Lt
Hasat yılı: 2024-2025
Memecik 2 LT ERKEN HASAT NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI (2024-2025)
Nova Vera Erken Hasat Memecik, Milas bölgesinin köylerinde yetişen ve zedelenmeden dal sarsıcılar ile hasat edilen Memecik cinsi zeytinlerin soğutuculu kamyonlar ile Ayvalık'a taşınarak BRC ve ISO 22000 belgelerine sahip Nova Vera Ayvalık tesislerinde soğuk sıkım yapılması ile üretilir.
Serbest yağ asitliği değeri ise en çok %0,2'dir.
Zeytinden-zeytinyağına tüm aşamalarda 6 noktada ısı ölçümü yapılarak hamurun 22°C'nin altında tutulması sağlanmaktadır. Erken hasat ve soğuk sıkım işleme prensipleri tam anlamı ile uygulanarak zeytinin meyvesinde doğal olarak çok yüksek oranda bulunan fenolik bileşenlerin en üst düzeyde zeytinyağına geçişini sağlamaktır.
Tattığınız zeytinyağı; tazeliği anımsatmalı ve sizi mutlu hissettirmelidir. Ayrıca bir miktar zeytinyağı ağzınızda iken nefes aldığınızda boğaz ve geniz bölgesinde yakıcılık hissettirmelidir. Alınan bu çimen kokuları, acılık ve yakıcılık; zeytinyağınızın fenolik bileşenlerinden kaynaklanır ve zeytinyağınızın antioksidan kapasitesinin zengin olduğunu gösterir.
Nova Vera'da üretilen tüm ürünler, özel iklimlendirmeli depoda maksimum 18°C - 20°C aralığında muhafaza edilmektedir.
Memecik Erken Hasat Zeytinyağı'nın karakteristik özellikleri çağla badem, roka, tere, ege otlar ve domatestir.
Saklama Koşulları
Zeytinyağınızı, serin, ışık ve rutubet almayan bir ortamda saklayabilirsiniz. Tazeliğini en iyi şekilde koruyabilmesi için tenekeyi delmeyiniz.
ÖDÜLLERİMİZ
EVO IOOC ITALY 2021
ALTIN
LONDON IOOC 2021
ALTIN
CANADA IOOC 2021
PLATINUM
Ayvalık 2 LT ERKEN HASAT NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI (2024-2025)
Nova Vera Erken Hasat Ayvalık, Ayvalık'taki bahçelerimizde yetişen ve zedelenmeden dal sarsıcılar ile hasat edilen zeytinlerin dakikalar içinde Ayvalık'a taşınarak BRC ve ISO 22000 belgelerine sahip Nova Vera Ayvalık tesislerinde soğuk sıkım yapılması ile üretilir.
Serbest yağ asitliği değeri ise en çok %0,3'dür.
Zeytinden-zeytinyağına tüm aşamalarda 6 noktada ısı ölçümü yapılarak hamurun 22°C'nin altında tutulması sağlanmaktadır. Erken hasat ve soğuk sıkım işleme prensipleri tam anlamı ile uygulanarak zeytinin meyvesinde doğal olarak çok yüksek oranda bulunan fenolik bileşenlerin en üst düzeyde zeytinyağına geçişini sağlamaktır.
Tattığınız zeytinyağı; tazeliği anımsatmalı ve sizi mutlu hissettirmelidir. Ayrıca bir miktar zeytinyağı ağzınızda iken nefes aldığınızda boğaz ve geniz bölgesinde yakıcılık hissettirmelidir. Alınan bu çimen kokuları, acılık ve yakıcılık; zeytinyağınızın fenolik bileşenlerinden kaynaklanır ve zeytinyağınızın antioksidan kapasitesinin zengin olduğunu gösterir.
Nova Vera'da üretilen tüm ürünler, özel iklimlendirmeli depoda maksimum 18°C - 20°C aralığında muhafaza edilmektedir.
Ayvalık Erken Hasat Zeytinyağı'nın karakteristik özellikleri domates, domates yaprağı, çimen ve yeşil taze otlardır.
Saklama Koşulları
Zeytinyağınızı, serin, ışık ve rutubet almayan bir ortamda saklayabilirsiniz. Tazeliğini en iyi şekilde koruyabilmesi için tenekeyi delmeyiniz.
VIDEO
ÖDÜLLERİMİZ
JOOP 2021
ALTIN
TERRA OLIVO 2021
ALTIN
NYIOCC 2021
GÜMÜŞ
OLIVE JAPAN 2021
GÜMÜŞ